İklim Gündeminde Döngüsel Biyoekonomi Çalıştayı
FoodOmics

Duyurular

Başlık
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 5. YABITED Yağlar ve Yağlar Kongresine katıldık! 2024-11-07 14:00:00
İklim Gündeminde Döngüsel Biyoekonomi Çalıştayı'na davetlisiniz! 2024-09-26 15:00:00
Projemiz BAP tarafından desteklenmeye hak kazandı! 2024-09-26 12:00:00
Güzel haber! Danışmanımız Prof. Dr. Remziye Yılmaz'ın “Genel Mikrobiyoloji Laboratuvar Uygulamaları” kitabı yayınlandı. 2024-09-22 13:00:00
Beyza Sayman ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Differentiation of Saccharomyces boulardii from Saccharomyces cerevisiae Strains Using the qPCR-HRM Technique Targeting AAD15 Gene” başlıklı makalenin Food Biotechnology dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2024-08-15 21:00:00
Ekibimiz Büyüyor! 2024-07-13 15:00:00
Yüksek Lisans Mezuniyeti! 2024-06-03 11:00:00
Projemiz BAP tarafından desteklenmeye hak kazandı! 2024-05-13 18:00:00
Zeynep Görkem Cerit, Özge Kahraman Ilıkkan, Mehmet Cengiz Baloğlu ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Detection of the lactic acid bacterial community in small scale white cheese processing facility using shotgun metagenomics and culturomics” başlıklı makalenin International Dairy Journal dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2024-05-09 15:00:00
Elif Bircan Muyanlı ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “RT-qPCR based quantitative analysis of ARO and ADH genes in Saccharomyces cerevisiae and Metschnikowia pulcherrima strains growth white grape juice” başlıklı makalenin Molecular Biology Reports dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2024-04-21 15:00:00
Elif Bircan Muyanlı ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Gıda Mikrobiyolojisi ve Genetik : Escherichia coli” başlıklı derlemenin Gıda dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2024-03-29 15:00:00
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 13. Gıda Mühendisliği Kongresi'ne 2 sözlü bildiri ile kabul edildik! 2023-10-12 11:00:00
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 22. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi'ne (20-22 Ekim 2023) 3 sözlü bildiri ve 2 poster bildirisi ile kabul edildik! 2023-10-12 10:00:00
Laboratuvarımızın işbirliği öğrencisi Muhammad Usman Akram, Remziye Yılmaz, Ayten Salantur ve Ümran Uygun tarafından yazılan “Bioactive Compounds in lipids of selected wheat genotypes” başlıklı makalenin Food Science and Technology dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2023-09-23 15:00:00
Begüm Zeynep Hançerlioğulları ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Analyses of Metabolites in Microwave-treated Maize Flours” başlıklı makalenin Food and Bioprocess Technology dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2023-07-06 15:00:00
Fermantasyon Akademisi Çevrimiçi Programı'na davetlisiniz! 2023-05-09 22:00:00
Özlem Işık Doğan ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Tarhana Microbiota–Metabolome Relationships: An Integrative Analysis of Multi-Omics Data” başlıklı makalenin Food Biotechnology dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2023-05-08 19:00:00
Begüm Zeynep Hançerlioğulları ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Screening of P-35S, P-FMV, and T-NOS genetic elements in microwave-treated genetically modified cereal flours” başlıklı makalenin Molecular Biology Reports dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2023-05-02 13:00:00
Yaşam Döngüsü Analiz (LCA) kursumuza davetlisiniz! 2023-01-06 14:00:00
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 1. Uluslararası Biyoteknoloji Çalışmaları Kongresi'ne (ICBIOS -2022) hem sözlü hem de poster bildiri olarak kabul edildik. 2022-11-14 17:00:00
FoodOmics Laboratuvarı ve Tunay Gıda işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan “Meyve Suyu Endüstrisi Atıklarından Alternatif Protein Üretimi” konulu katılımlı araştırma projemiz Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Kordinasyon Birimi (BAP) tarafından desteklenmeye hak kazandı! 2022-10-03 17:00:00
FoodOmics Laboratuvarı sorumlu araştırmacısı Prof. Dr. Remziye Yılmaz USSEC Biotech Tour in U.S.A. programına davet edildi! 2022-09-13 12:00:00
FoodOmics Laboratuvarı Tanıtım Broşürü İçin Tıklayınız! 2022-09-08 12:00:00
Hacettepe Üniversitesi ve Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) tarafından; Hamle İnovasyon Yarışmasında dereceye girenler belli olmuştur. FoodOmics Laboratuvarı Yüksek Lisans Öğrencisi Yeşim Taşkın, HT-TTM Yönetim Kurulu Özel Ödülü kazanarak dereceye girmiştir. 2020-12-28 15:00:00