FoodOmics

Duyurular

Başlık
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 13. Gıda Mühendisliği Kongresi'ne 2 sözlü bildiri ile kabul edildik! 2023-10-12 11:00:00
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 22. Uluslararası Katılımlı Biyoteknoloji Kongresi'ne (20-22 Ekim 2023) 3 sözlü bildiri ve 2 poster bildirisi ile kabul edildik! 2023-10-12 10:00:00
Fermantasyon Akademisi Çevrimiçi Programı'na davetlisiniz! 2023-05-09 22:00:00
Özlem Işık Doğan ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Tarhana Microbiota–Metabolome Relationships: An Integrative Analysis of Multi-Omics Data” başlıklı makalenin Food Biotechnology dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2023-05-08 19:00:00
Begüm Zeynep Hançerlioğulları ve Remziye Yılmaz tarafından yazılan “Screening of P-35S, P-FMV, and T-NOS genetic elements in microwave-treated genetically modified cereal flours” başlıklı makalenin Molecular Biology Reports dergisinde yayınlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! 2023-05-02 13:00:00
Yaşam Döngüsü Analiz (LCA) kursumuza davetlisiniz! 2023-01-06 14:00:00
FoodOmics Laboratuvarı olarak, 1. Uluslararası Biyoteknoloji Çalışmaları Kongresi'ne (ICBIOS -2022) hem sözlü hem de poster bildiri olarak kabul edildik. 2022-11-14 17:00:00
FoodOmics Laboratuvarı ve Tunay Gıda işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan “Meyve Suyu Endüstrisi Atıklarından Alternatif Protein Üretimi” konulu katılımlı araştırma projemiz Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Kordinasyon Birimi (BAP) tarafından desteklenmeye hak kazandı! 2022-10-03 17:00:00
FoodOmics Laboratuvarı sorumlu araştırmacısı Prof. Dr. Remziye Yılmaz USSEC Biotech Tour in U.S.A. programına davet edildi! 2022-09-13 12:00:00
FoodOmics Laboratuvarı Tanıtım Broşürü İçin Tıklayınız! 2022-09-08 12:00:00
Hacettepe Üniversitesi ve Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) tarafından; Hamle İnovasyon Yarışmasında dereceye girenler belli olmuştur. FoodOmics Laboratuvarı Yüksek Lisans Öğrencisi Yeşim Taşkın, HT-TTM Yönetim Kurulu Özel Ödülü kazanarak dereceye girmiştir. 2020-12-28 15:00:00