Danışmanımız Prof. Dr. Remziye Yılmaz'ın ''Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı Uygulamaları'' kitabı yayınlandı. (Eylül 2024)
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi İpek Ceren Yeşildağ, "Meyve Suyu Endüstrisi Atıklarından Alternatif Protein Üretimi" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Haziran 2024).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Begüm Zeynep Hançerlioğulları, "Mikrodalga Uygulanan MIR604 ve MON810 Mısır Unlarının Omik Yaklaşım ile Karakterizasyonu" başlıklı doktora çalışmasını başarıyla tamamladı (Ocak 2024).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Bilge Yılmaz, " Streptococcus salivarus subsp. thermophilus'un CRISPR-CAS Tip II Sisteminin Tespiti ve Tanımlaması" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Ocak 2024).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Özlem Işık Doğan, "Bütünleşik Omik Yaklaşımı ile Geleneksel Tarhana Fermantasyonu Mikrobiyomunun Araştırılması" başlıklı doktora çalışmasını başarıyla tamamladı (Ocak 2024).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Beyza Sayman, "Saccharomyces cerevisiae var. boulardii'nin Soya Bazlı Fermente Gıda Üretiminde Kullanımının Araştırılması" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Ocak 2024).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Elif Bircan Muyanlı, "Saccharomyces cerevisiae ve Metschnikowia pulcherrima İçeren Sıralı Fermentasyonda Karışık Başlangıç Kültürünün Kullanılmasına Yönelik Transkripsiyonel Yanıt" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Haziran 2022).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Yeşim Taşkın, "Yapay Zekanın Entegre Edildiği Nanobiyosensör Sistemiyle GDO Tayini" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Haziran 2022).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Ayşegül Bilge Uğuz, "Seçilmiş Yerel Buğday Çeşitlerinin Karşılaştırmalı Transkriptomik Analizi ve Çinko Uygulamasının Bazı Enzim Genlerinin İfade Düzeyine Olan Etkisi" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Nisan 2022).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Sena Çakır, "Bazı Probiyotik Bakterilerin Mikroenkapsülasyonu ve Meyve Suyunda Kullanımının Araştırılması" başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Ocak 2021).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Zeynep Görkem Cerit, “Beyaz Peynir ve Süt İşleme Tesisinden İzole Edilen Mikrobiyotanın Karakterizasyonu” başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Haziran 2020).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Taha Turgut Ünal, “Gıda ve Yem Ürünlerinde GDO Tespiti İçin Yeterlilik Test Kiti Geliştirilmesi” başlıklı yüksek lisans çalışmasını başarıyla tamamladı (Eylül 2019).
FoodOmics Laboratuvar Grubu üyesi Mithat Kurban, “Saccharomyces cerevisiae DNA Barkodunun Belirlenmesi ve Veri Tabanının Oluşturulması” başlıklı doktora çalışmasını başarıyla tamamladı (Haziran 2019).