İklim Gündeminde Döngüsel Biyoekonomi Çalıştayı
FoodOmics
Projeler
 BAP (Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi)  Saccharomyces cerevisiae DNA Barkodunun Elde Edilmesi (2017-2018)                                                  
 Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilen Probiyotiklerin in vivo ve in vitro Etkinliğinin Belirlenmesi (2019-2021)
 Seçilen Yerel Buğday (Triticum spp.) Çeşitlerinde Bazı Biyoaktif Bileşenlerin Tanımlanması ve Karakterizasyonu (2019-2021)
 Genetik Modifiye Gıda ve Yem ürünlerinde Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2019-2020)
 Mikrodalga İşleminin MIR604 Mısır Ununda Metabolomik, Lipidomik ve Transkriptomik Profil Değişiklikleri Üzerine Etkisi(2021-2023)
 Saccharomyces cerevisiae var boulardii'nin Soya Bazlı Fermente Gıda Üretiminde Kullanımının Araştırılması(2022-2023)
 Meyve Suyu Endüstrisi Atıklarından Alternatif Protein Üretimi(2022-2024)
 Mikrobiyal Biyoçeşitliliğin Korunması ve Karakterizasyonu Bir Kültür Koleksiyonu Modeli Oluşturulması(2024-2025)
Mikrobiyel Fermantasyon Yolu ile Multifonksiyonel Biyoaktif Peptit Ekstraktı Eldesi(2024-2026)
 TAGEM (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) / BAP  Beyaz Peynir ve Süt İşleme Tesisinden İzole Edilen Mikrobiyotanın Karakterizasyonu Yerli Starter Kültür Eldesi ve Prototip Ürün Üretimi (2019-2021)
 MEVLANA  Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2018-2019)
 TÜBITAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu)  Lactobacillus rhamnosus GG ve Escherichia coli Nissle'ın Mikroenkapsülasyonu ve Probiyotik Meyve Suyunda Kullanımı (2020-2021)
 Ayçiçek Endüstrisi Yan Ürünlerinden Sürdürülebilir Mikrobiyal Yağ Üretimi(2023-2025)