BAP (Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) |
Saccharomyces cerevisiae DNA Barkodunun Elde Edilmesi (2017-2018) |
Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilen Probiyotiklerin in vivo ve in vitro Etkinliğinin Belirlenmesi (2019-2021) |
Seçilen Yerel Buğday (Triticum spp.) Çeşitlerinde Bazı Biyoaktif Bileşenlerin Tanımlanması ve Karakterizasyonu (2019-2021) |
Genetik Modifiye Gıda ve Yem ürünlerinde Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2019-2020) |
Mikrodalga İşleminin MIR604 Mısır Ununda Metabolomik, Lipidomik ve Transkriptomik Profil Değişiklikleri Üzerine Etkisi(2021-2023) |
Saccharomyces cerevisiae var boulardii'nin Soya Bazlı Fermente Gıda Üretiminde Kullanımının Araştırılması(2022-2023) |
Meyve Suyu Endüstrisi Atıklarından Alternatif Protein Üretimi(2022-2024) |
Mikrobiyal Biyoçeşitliliğin Korunması ve Karakterizasyonu Bir Kültür Koleksiyonu Modeli Oluşturulması(2024-2025) |
Mikrobiyel Fermantasyon Yolu ile Multifonksiyonel Biyoaktif Peptit Ekstraktı Eldesi(2024-2026) |
TAGEM (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) / BAP |
Beyaz Peynir ve Süt İşleme Tesisinden İzole Edilen Mikrobiyotanın Karakterizasyonu Yerli Starter Kültür Eldesi ve Prototip Ürün Üretimi (2019-2021) |
MEVLANA |
Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2018-2019) |
TÜBITAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) |
Lactobacillus rhamnosus GG ve Escherichia coli Nissle'ın Mikroenkapsülasyonu ve Probiyotik Meyve Suyunda Kullanımı (2020-2021) |
Ayçiçek Endüstrisi Yan Ürünlerinden Sürdürülebilir Mikrobiyal Yağ Üretimi(2023-2025) |