| BAP (Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi) | Saccharomyces cerevisiae DNA Barkodunun Elde Edilmesi (2017-2018) |
| Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilen Probiyotiklerin in vivo ve in vitro Etkinliğinin Belirlenmesi (2019-2021) | |
| Seçilen Yerel Buğday (Triticum spp.) Çeşitlerinde Bazı Biyoaktif Bileşenlerin Tanımlanması ve Karakterizasyonu (2019-2021) | |
| Genetik Modifiye Gıda ve Yem ürünlerinde Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2019-2020) | |
| Mikrodalga İşleminin MIR604 Mısır Ununda Metabolomik, Lipidomik ve Transkriptomik Profil Değişiklikleri Üzerine Etkisi(2021-2023) | |
| Saccharomyces cerevisiae var boulardii'nin Soya Bazlı Fermente Gıda Üretiminde Kullanımının Araştırılması(2022-2023) | |
| Meyve Suyu Endüstrisi Atıklarından Alternatif Protein Üretimi(2022-2024) | |
| Mikrobiyal Biyoçeşitliliğin Korunması ve Karakterizasyonu Bir Kültür Koleksiyonu Modeli Oluşturulması(2024-2025) | |
| Mikrobiyel Fermantasyon Yolu ile Multifonksiyonel Biyoaktif Peptit Ekstraktı Eldesi(2024-2026) | |
| TAGEM (Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü) / BAP | Beyaz Peynir ve Süt İşleme Tesisinden İzole Edilen Mikrobiyotanın Karakterizasyonu Yerli Starter Kültür Eldesi ve Prototip Ürün Üretimi (2019-2021) |
| MEVLANA | Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2018-2019) |
| TÜBITAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) | Lactobacillus rhamnosus GG ve Escherichia coli Nissle'ın Mikroenkapsülasyonu ve Probiyotik Meyve Suyunda Kullanımı (2020-2021) |
| Ayçiçek Endüstrisi Yan Ürünlerinden Sürdürülebilir Mikrobiyal Yağ Üretimi(2023-2025) |