BAP (Hacettepe University Scientific Research Projects Coordination Unit) |
Saccharomyces cerevisiae DNA Barkodunun Elde Edilmesi (2017-2018) |
Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilen Probiyotiklerin in vivo ve in vitro Etkinliğinin Belirlenmesi (2019-2021) |
Seçilen Yerel Buğday (Triticum spp.) Çeşitlerinde Bazı Biyoaktif Bileşenlerin Tanımlanması ve Karakterizasyonu (2019-2021) |
Genetik Modifiye Gıda ve Yem ürünlerinde Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2019-2020) |
TAGEM (Forest General Directorate of Agricultural Research and Policies) / BAP |
Beyaz Peynir ve Süt İşleme Tesisinden İzole Edilen Mikrobiotanın Karakterizasyonu Yerli Starter Kültür Eldesi ve Prototip Ürün Üretimi (2019-2021) |
MEVLANA |
Risk Analizinin Omik Teknolojiler Kullanılarak Gerçekleştirilmesi (2018-2019) |
TUBITAK (The Scientific and Technological Research Council of Turkey) |
Lactobacillus rhamnosus GG ve Escherichia coli Nissle'ın Mikroenkapsülasyonu ve Probiyotik Meyve Suyunda Kullanımı (2020-2021) |